2018. június 26., kedd

Tudatos készülődés a körülmetélésre nőként - kézzel történő ingerlés

Azt gondolom, hogy a nők nagyon sokat tehetnek a körülmetélés népszerűsítéséért, a saját egészségük megóvása érdekében (is).

Ehhez azonban az is kell, hogy már előre tisztában legyenek a körülmetélt pénisz izgatásának módszereivel, hogy (még) körülmetéletlen partnerüknek megmutathassák: a körülmetélés a szexuális örömöket nemhogy nem csökkenti, hanem éppen ellenkezőleg, felcsigázza az érzéseket és a vágyat. Mi ennek a legjobb módja? Ha az együttlétekből tudatosan irányítva teljesen kiiktatják a fityma használatát.

Milyen rövidtávú előnyökkel járhat ez a kis női praktika?

  • Hosszabb, érzékibb előjáték
  • Hosszabb együttlétek, ahol a lány is el tud jutni az orgazmusig

Ebben a bejegyzésben a körülmetéletlen férfi kézzel történő ingerléséhez mutatnék olyan módszereket, amikor a fitymát teljesen kiiktatjuk, a hatalmas orgazmus azonban így is garantált. Alapvetően a hölgyeknek, de még inkább a pároknak szól ez a poszt.

Bevezetés: egy kis anatómia

A fityma egy kettős bőrredő. Vannak férfiak, akiknek erekció esetén magától hátrahúzódik a fitymájuk, és vannak, akiknek nem. Az előbbieknek (legalábbis a merev mérethez képest) rövidebb, az utóbbiaknak pedig hosszabb a fitymájuk. Azonban bármi is legyen a helyzet, a hátrahúzás lehetősége nem áll meg ott, hogy a fityma átgördült a makk peremén, mert ilyenkor a száron a bőr még nem feszült ki. A pénisz tövénél tovább húzva (feszes, vagy majdnem feszes állapotra) és ott megtartva a bőrt elérhető, hogy

  • A makk teljesen szabadon legyen
  • Az eredetileg a makkal érintkező belső fityma (az a rész, ami más színű, mint a sima bőr) immáron a száron kifeszülve helyezkedjen el
  • A feszesen megtartott állapot miatt a fityma a makkra nem húzható vissza

Így kell, hogy kinézzen, ha jól csinálod:

A fityma teljes hátrahúzása, és megtartása a pénisz tövénél

Ez az az állapot, amit elsőre el szeretnél érni. Miért is? Ennek három oka van:

  • Mert így a nagyon intenzíven érzékeny területet nagyjából megduplázod: a makk és a belső fityma nagyon érzékeny, a kifeszülő belső fitymával a makk hosszának a kétszeresén tudod ingerelni a párodat. A képen a makk, és az intenzíven rózsaszín területek ilyenek. Ez a pénisz teljes hosszának közel a fele is lehet!
  • Mert a hátrahúzás erősítésével vagy gyengítésével teljesen kontrollálni tudod a párod izgalmi helyzetét (a szorosabb hátrahúzás növeli az izgalmi állapotot, azonban gyorsíthatja az elélvezést is)
  • Mert így kizárod, hogy a szokásos módon, a fitymát fel-le húzogatva ingereld a fiút

A helyes technika tehát az alábbi: egyik kezeddel hátrahúzod a fitymát, de nem állsz meg a makk pereménél, hanem többé-kevésbé teljesen feszesre húzod. Amennyiben még nincsen teljes erekció, az erekció erősödésével lazíthatsz annyit, hogy ne váljon kellemetlenül feszessé a tartás. Fontos, hogy csak a tövénél tartsd feszesen, tehát a többi rész (a szár és a makk) teljesen szabadon legyen. Ezt a helyzetet úgy tudod legkönnyebben fenntartani, hogy a bal kezed mutató és középső ujjával egy V alakot formázol, ebbe illeszted a pénisz szárát, és így a tövénél teljesen feszesre húzva, a tenyeredet a szeméremdombon nyugtatva kényelmesen, hosszú ideig fenn tudod tartani ezt az állapotot. Nem mellékesen így a a heréket is tudod masszírozni finoman. Ilyen például az alábbi kép (megjegyzem, ezen körülmetélt pénisz látható, de ez most a technika szempontjából nem fontos):

A bőr feszesen tartása egy kézzel, kényelmesen

Az izgatás különböző módjai feszesen hátrahúzva tartott fitymával

A fent bemutatott állapot megtartásával gyakorlatilag egy körülmetélt pénisszel állsz szemben, hiszen:

  • A makk teljesen szabadon van
  • A szár bőrének nincs annyi szabad mozgása, hogy a bőr a makkra visszahúzható legyen

Ezen kívül szabadon van az egyik kezed, tehát gyakorolhatod a “körülmetélt” hímvessző izgatását.

Ha úgy döntesz, hogy használsz síkosítót (először így könnyebb):

  • érdemes a tenyeredben picit felmelegíteni, mert elég hideg tud és kellemetlen tud lenni, ha csak úgy rányomod
  • enyhe (tényleg enyhe) nyomással hagyd a kezedet siklani az izgatni kívánt területeken
  • izgathatod a belső fitymát, illetve a makkot is, vagy mind a kettőt egyszerre
  • először ne keverd a módszereket, válassz egy területet, és azt izgasd egészen az elélvezésig. Ez azért jó, mert
  • külön-külön területekről kapsz visszajelzést a partneredtől, látni fogod, hogy neki mi esik a legjobban, hogyan jut el leggyorsabban az orgazmusig
  • nyilvánvaló lesz, hogy a körülmetélés növeli az izgatható terület méretét, és a lehetőségek számát
  • később a technikák kombinálásával el fogod tudni érni, hogy a partnered a lehető leghosszabb időn át élhessen át gyönyört (a gyorsabban ható technika után a magömés közeledtével visszaállni egy kevésbé intenzívre, majd újra az érzékenyebb részekre koncentrálva nagymértékben nyújtható az elélvezésig tartó idő)

A belső fitymával kezdeni egyszerűbb, nagyon jól ingerelhető, és a körülmetéletlen (és ráadásul a fitymájukat nem is hátrahúzva tartó*) férfiak makkja adott esetben túl érzékeny lehet a közvetlen érintéshez. Ami nekem bevált, hogy a lány síkosítóval bekent kezével a mutató és hüvelykujjából formázott gyűrűt csúsztatja nem túl gyorsan fel-le, felül egészen a makk pereméig (de nem tovább), alul pedig a külső-és a belső fityma találkozásáig. Így a kifeszült belső fityma, illetve a makk pereme kapja a teljes ingerlést, a makk pedig maga végig szabadon van. A másik lehetőség, hogy a gyűrűt egészen a pénisz tövéig, a fiytmát szorosan tartó másik kezéig vezeti, és kezet vált: az eddig tartó kézzel visszamegy a makk pereméig, míg a másik kezével feszesen tartja a fitymát. Ez a technika olyan érzés, mintha a férfi folyamatosan egy végtelenül mély vaginába hatolna be, általában gyors elélvezéshez vezet. Valami ilyesmi látható a


videó 35. másodperce és 1 perc 5 másodperc között. Érdemes megfigyelni, hogy a videón a lány az elélvezés pillanatában csak a fityma szorosan hátra húzására koncentrál a pénisz tövénél. Ez két célt szolgál:

  • egyrészt az elélvezéskor szorosan hátrahúzva tartott fityma nagymértékben növeli a férfi kéjérzetét
  •  másrészt elélvezéskor a teljesen szabad makk és szár teljes szabadságérzetet ad a férfinak

Ezen kívül vannak olyan férfiak, akiknek közvetlenül elélvezés után nagyon-nagyon érzékennyé válik a makkja, ezzel elkerülhető, hogy kellemetlen élménye legyen a fiúnak, egyszóval: ez a fajta elélveztetési technika még a nagyon érzékeny makkal rendelkező férfiaknál is működik.

A másik lehetőség a makk közvetlen, síkosított kézzel való izgatása. Ezt már akkor érdemes használni, ha akár a fityma állandó hátrahúzva tartásától, akár pedig attól, hogy a makk kezd hozzászokni a közvetlen érintéshez, a fedetlen makk kézzel való érintése nem kellemetlen**. A következő videó nagy részében a lány a makk ingerlésére koncentrál (bár néha kombinálja a belső fityma izgatásával):


Az elélvezés a makk ingerlésétől következik be.

*: Hívd fel a fiúd figyelmét, hogy próbálja meg állandóan hátrahúzva tartani a fitymáját.
**: jó gyakorlat az érzékenység csökkentésére a fityma állandó hátrahúzva tartása, zuhanyzás közben erősebb vízsugár a fedetlen makkra történő irányítása, a fedetlen makk zuhanyzás utáni szárazra törlése kissé durvább tapintású törülközővel, stb.

Ha úgy döntesz, hogy nem használsz síkosítót

A feszesen tartás változatlan, ezt nem kell tovább részletezni.
Az ingerlés módja azonban nagyon is különböző.

Síkosítóval a kezed mozgattad a feszesre húzott bőrön és a makk felszínén. Síkosító nélkül ez nem megy (vagy ha megy is, nem túl kellemes).

Az első lehetőséged (amivel egy lazább körülmetélés imitálható), hogy lazítasz annyit a feszesen tartáson, hogy a fityma a makk pereméig (de tovább nem!) előre húzható. A pénisz szárát marokra fogva, a hüvelyk és a gyűrűs ujjadat a belső fityma alsó részéhez illesztve “hagyományosan” fel-le mozgatod a szabadon mozgatható bőrt. Az elélvezés a felső holtponton a makk pereméhez hozzáérő kezed, illetve az alsó holtponton jelentkező kellemes, feszítő érzés kombinált ingerlő hatása miatt következik be. Ha jól csinálod, kimondottan intenzív orgazmust fog átélni a fiú, de az elélvezésig egy kicsit több időre lehet szükség.
Ez a technika látható a


videón 18:53 és 19:30 között. Valójában, itt már beveti a lány a “masszírozós” technikát is, a jelenet ennek a kettőnek a kombinációja.

A masszírozós technika lényege, hogy a kezedet egy (nagyjából) fix ponton megtartva, a szorításod, illetve a hátrahúzás szorosságának változtatásával juttatod el a fiút az orgazmusig. Ez közelebb áll ahhoz, ahogy egy feszesen körülmetélt péniszt ki tudsz elégíteni kézzel (megjegyzés: a jelenetben szereplő férfi nincs körülmetélve, de a feszes hátrahúzás miatt olyan, mintha körül lenne).

Ezt a módszert nagyon egyszerű kiterjeszteni úgy, hogy a hely, ahol megfogod és masszírozod a péniszt, nem csak a belső fitymát, hanem a fedetlen makkot is magába foglalja. Ezt csak akkor kezdd el, ha a fedetlen makk ilyen ingerlése már nem kellemetlen a fiúnak.

Bármelyik technikát válaszd is, az akció után érdemes a fitymát hátrahúzva hagyni. Mivel a leírtaknál a fityma nem gördül fel-le a makk szélesebb peremén, így egy idő után az állandó hátrahúzva tartás is könnyebb lesz.

Befejezés

A fent leírtakhoz képest a körülmetélt pénisz kézzel történő ingerlése csak annyiban különbözik, hogy a feszesen tartás részben (lazább körülmetélés esetén) vagy teljesen (feszesebb körülmetélés esetén) elhagyható, így tehát mindkét kezeddel kreatívkodhatsz.

Kellemes gyakorlást nektek :)

Üzemeltető: Blogger.

© 2011 Körülmetélve, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena