2019. február 4., hétfő

Tudatos készülődés a körülmetélésre - férfiként 2.

Az előző bejegyzésben átnéztük, mit lehet tenni, ha önkéntesen vágnál bele a körülmetélésbe. Ha a kísérletezéseket tettek követik, előbb-utóbb egyeztetsz időpontot egy urológussal, és előadod a történeted. A jelenlegi viszonyok között a műtét tipikusan az első konzultáció utáni pár héten, esetleg - rosszabb esetben - 1-2 hónapon belül történik.

Kérdés: hogyan használjátok ki partnereddel a műtétig hátralevő időt, hogy minél kevesebb lemondással járjon az azt követő 2-4 hét, amikor erősen javasolt, vagy éppenséggel muszáj az önmegtartóztatás.

Ebben a bejegyzésben összefoglalom a javaslataimat, vannak dolgok, amit ennyi idő távlatából magam is másképp csinálnék. Tegyük fel, hogy a műtétig hátralevő idő 1 hónap.

lépés (opcionális): az utolsó szex fitymával

Ezt a lépést tényleg opcionálisnak gondolom. Mivel elszántad magad egy vissza nem fordítható beavatkozásra, jó eséllyel

a. Régóta hátrahúzva tartod a fitymádat
b. Szexhez nem, vagy csak alig-alig használod

Ha mégis felmerülne benned vagy a barátnődben a gondolat, hogy játszatok még azzal, ami hamarosan már nem lesz, annak most van az ideje, korlátok nélkül. Az egyetlen szabály, hogy ez legyen az utolsó, és ne tovább.

Miért? Azért, hogy ne erre a fajta ingerlésre tanuljon rá a partnered és a te agyad újra. Választottál, választottatok egy új alternatívát magatoknak, engedjétek el a régi beidegződéseket.


T-4-től T-2 hétig

A legfontosabbak a következők:

a. Próbáld meg a fitymát mindig hátrahúzva tartani. (Valószínűleg már eleve ezt teszed, ha viszont mégsem, így kevésbé lesz szokatlan a fedetlen makk érzése a körülmetélés után.)
b. Önkielégítéskor használd ugyanazokat a technikákat, mint a körülmetéltek (lásd: előző bejegyzések)
c. Szex (vaginális, orális, anális) közben is tegyetek úgy, mintha nem lenne fityma - azaz hagyjátok ki az ingerlésből. Ennek a legjobb módja, ha valaki mindig feszesen tartja a pénisz tövénél a bőrt. Ez egy kis plusz munka, viszont nemsokára erre már nem is lesz szükség.
d. Igyekezzetek sokat együtt lenni. Ajánlom (persze egyéni libidótól függően) a napi legalább 1 szeretkezést.

Miért? Azért, hogy mind a ketten hozzászokjatok az új szituációhoz, még a műtét előtt, és ezzel minél zökkenőmentesebb legyen az átállás.


T-1 hét

Ez a hét némileg speciális. Közeledik a körülmetélés, közeledik a hosszabb böjt időszaka. Csak okosan… A hét első felében, 3-4 napig (ha újra kezdhetném) tartózkodnék mindenféle szexuális aktivitástól. Az utolsó 2-3 napot pedig (betartva a fityma használatának a mellőzését) jól meghúznám: amennyiben a partner is vevő rá, napi 2 együttlét, ha lehet, változatosan: orális, vaginális, anális vegyesen - miből mennyi esik jól.


A körülmetélés reggelén

A körülmetélések nagy része a reggeli-délelőtti órákban történik, tipikusan reggeli időpontban kell megjelenni a választott orvosnál. Érdemes még 1-2 orgazmust beiktatni közvetlenül indulás előtt. A következő minimum 2, de inkább 3-4 hétben erre nem igazán lesz lehetőség.
Üzemeltető: Blogger.

© 2011 Körülmetélve, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena