2018. január 28., vasárnap

Tudatos készülődés a körülmetélésre - férfiként

Mivel eljutottál erre a blogra, feltehetően komolyabban foglalkoztat a körülmetélés. Ha önként döntenél így, olvasd tovább, hogy hogyan készülhetsz tudatosan arra, hogy körülmetélt legyél. Figyelem, az alábbi gyakorlatok garantáltan függőséget okoznak. Aki egyszer kipróbálta a hátrahúzott fityma adta szabadságot, azt többet nem ereszti ez a semmihez sem fogható érzés.


Tartsd a fitymádat hátrahúzva


Hátrahúzás 

Az első, és talán a legtöbb, amit előre megtehetsz, hogy igyekszel folyamatosan hátrahúzva tartani a fitymádat. A hátrahúzás érdekes dolog. Először (főleg, ha korábban még nem próbálkoztál ilyennel) furcsa érzés lehet. Az alábbiakban leírok egy módszert, ami nekem nagyon bevált a szoktatásnál, és úgy gondolom, másoknak is hasznos lehet.

Figyelem: ne kísérletezz a hátrahúzással, ha fitymaszűkületed, vagy relatív fitymaszűkületed (merev állapotban a fitymádat nem tudod hátrahúzni) van. Ebben az esetben keress fel egy urológust, és metéltesd körül magadat. 

Elhatározás
Eldöntöd, hogy innentől az idő egyre nagyobb részében hátrahúzva szeretnéd tartani a fitymádat, hogy a makkod folyamatosan szabadon legyen. Ez egészségesebb és férfiasabb, mintha a makk fedve lenne. Ha tetszik, később ez az állapot véglegessé tehető.

Elkezded az előkészületeket
Erre remek lehetőséget jelent a reggeli/esti zuhanyzás vagy fürdés, hiszen itt privát módon lehet kísérletezni. Rögtön, miután levetkőztél hátrahúzod a fitymádat. Ügyelsz arra, hogy ne csússzon előre. Fürdéskor hátrahúzott fitymával ülsz bele a kádba, zuhanyzáskor a vízsugarat alkalmanként a fedetlen makkra irányítod. A gyakorlat célja, hogy a makkod kezdje el megszokni azokat az ingereket, amik fedetlen állapotban várnak rá. Ne legyél türelmetlen, fogd fel úgy, mint egy olyan játékot, ahol jobban megismered a saját tested reakcióit. Az érzések először szokatlanok lehetnek, de a cél érdekében kitartónak kell lenni. A zuhanyzás végén törüld szárazra a makkodat, az eddigiektől eltérően a fitymádat ne húzd előre, amikor a fehérneműt felveszed. A gyakorlatot ismételd meg hetente többször, lehetőség szerint minden zuhanyzáskor.

Nyugodt hétvégék
Egy kis privát nyugalom megteremtésével csodákat lehet tenni a fityma hátrahúzásra való szoktatásában, hiszen minél több időt tölt egyszerre hátul a fitymád, annál inkább megszokja (és te is megszokod) ezt az állapotot. Ha tudod, hogy minimum egy, de inkább két napot egyedül tudsz tölteni, használd ki ezt a lehetőséget egy kis tréningre. A reggeli tusolás közben (és után) alkalmazd a második pontban ismertetett tréninget. Figyelj arra, hogy felöltözés után se csússzon előre a fitymád. Ha mégis előre csúszna, igazítsd hátra minél hamarabb. Segíthet, ha a fitymádat a makk mögött önmaga alá visszafordítod (erről egy újabb bejegyzésben írok majd), így nem igazán tud előre menni, és sokak szerint kényelmesebb. Kísérletezz különféle alsóneműkkel, szorosabbal és kevésbé szorossal egyaránt. Találd meg azt, ami neked a legkényelmesebb és legjobban tart. Tűzz ki reális célokat magad elé. Ha reggel elhatározod, hogy legalább estig hátra lesz húzva a fitymád, tartsd magad ehhez, és tegyél meg mindent annak érdekében, hogy ez így is legyen. Mindig jegyezd fel az éppen aktuális “rekordodat”, azaz a leghosszabb időt, amit egyhuzamban sikerült hátrahúzott fitymával eltöltened. Bár ez nem verseny, de motiválhat, ha látod, hogyan haladsz. Először 1-2 óra is nagyon szép eredmény, pár hónap múlva pedig akár több nap is lehet. Amikor nem voltam még körülmetélve, de már próbálkoztam a hátrahúzással, előfordult, hogy 3-4 napig is úgy maradt igazítás nélkül.

Erotikus filmek
Hasznos lehet, ha törekszel arra, hogy úgy is tölts rendszeresen időt, hogy a fitymád hátra van húzva, és erekciód van. Ez lehetőséget ad a szabadon levő makknak arra, hogy teljes szélességére kiteljesedjen, a hátrahúzott fityma a makk mögött viszont már nem kell, hogy felvegye a makk nagyobb átmérőjét, így tehát végső soron nem lesz akkora átmérőre tágítva, mint amekkorára korábban lenni szokott. Általában is hasznos lesz majd kerülni azokat a helyzeteket, ahol a merev pénisz makkjának peremén kell áthúzni a fitymát. (Az előző pontokban összeszedett gyakorlatokat is érdemes úgy kezdeni, hogy a hátrahúzáskor a pénisz még nem merev. Az nem probléma, ha utána erekciód lesz - mert valószínű lesz, csak eddigre a fityma már legyen hátrahúzva.)

Önkielégítés
Ez egy sarkalatos pont. Alapvetően a fityma nagyon rugalmas, tehát ha a hagyományos fel-le húzgálós technikát alkalmazod, akkor egyrészt a fityma mindig tágabb marad, mint a makk pereme, következésképpen mindig könnyebben előre fog csúszni akkor is, ha nem akarod. Ezért ezt a módszert érdemes mindenképpen kiiktatni a repertoárból már rögtön a hátrahúzva szoktatás elején. Sokan viszont egyszerűen nem tudják, hogy fityma nélkül hogyan is lehet önkielégítést végezni, holott nagyon sok más lehetőség is van. A legegyszerűbb (és az ilyenkor még gyakran érzékeny makknál a legkíméletesebb is), hogy gyakorlatilag mindent ugyanúgy csinálsz, mint korábban, tehát a pénisz szárán fel-le húzgálod a bőrt, csak arra ügyelsz, hogy amikor előre felé húzod, megállsz a makk pereme alatt. Így ugyan a makk felszíne nem kap közvetlen ingerlést, azonban a az alulról nekiütköző bőr miatt a nagyon érzékeny perem, és a még annál is érzékenyebb belső fityma igen, így gyakorlatilag nagyon könnyű elélvezni. Alternatív megoldás, hogy a szár bőrét a tövénél egyik kezeddel teljesen feszesen hátrahúzva tartod, a másik kezeddel pedig masszírozod a teljesen feszes belső fityma felületét (a makk alatt közvetlenül). Ha már régebb óta próbálkozol, akkor akár a makk felszínét is masszírozhatod. Bár sokan azt hiszik, hogy körülmetélten csak síkosítóval lehet önkielégítést végezni, ez nem így van (én például nagyon ritkán használok mind a mai napig). Azonban érdemes kipróbálni síkosítóval is: a módszer ugyanaz: egyik kezeddel a tövénél hátrahúzod a szár bőrét, a másik (síkosított) kezeddel pedig szabadon ingerelheted a makk és a szár egész felületét, ahogy éppen jól esik. Bárhogy kísérletezz is, a lényeg: találd meg azt a módszert, ami neked a legjobban esik, és juss el úgy az elélvezésig, hogy közben a fityma egy pillanatra sem fedi a makkot. És ami nagyon fontos: amikor én próbálkoztam a hátrahúzva szoktatással, elélvezés után mindig úgy éreztem, hogy előre kell húzni a fitymám. Viszont ezzel az egész hátrahúzva szoktatás csorbát szenved. Tehát állj ellen a kísértésnek, és elélvezés után különösen figyelj oda, hogy ne húzd előre, illetve ne menjen előre a fitymád.

Segédeszközök
Korábban említettem egy módszert arra nézve, hogyan lehet a fitymát önmaga alá visszafordítva azt a látszatot kelteni, mintha a fityma rövidebb lenne a valóságosnál. Így végső soron csökken annak az esélye, hogy véletlenül előre csússzon (mert ha ezt a visszafordítást jól csinálod, akkor végső soron tényleg annyira rövidnek tűnik, hogy fizikailag nem is lenne képes a makkra csúszni). Csakhogy. Egyrészt ez nem mindenkinek kényelmes (én például nem kifejezetten kedveltem). Másrészt, van egy kis “természetellenes” a megjelenésében, mert azon a részen, ahol a fityma önmaga alá vissza van fordítva, kicsit vastagabb, mint a szár többi része. Nincs azonban oka, hogy ne lehetne segédeszközöket is bevetni arra, hogy hátul is maradjon az a fityma. Ami gyors sikerrel kecsegtet: Peha-Haft ragasztó nélküli pólya, esetleg valamilyen szilikon alapú, lágy gyűrű, vagy akár szexboltoban könnyen beszerezhető péniszmandzsetta. Garantáltan nem működik: szigszalag, cellux, papírból formált gyűrűk, befőttesgumi, stb.

Napközben, munkahelyen
Ha otthon már jól megy a dolog, és egyáltalán nem kellemetlen, akkor érdemes napközben, iskolában/munkahelyen is úgy hagyni. Itt annyi a lényeges, hogy amennyiben előrecsúszna, a lehető legrövidebb időn belül érdemes “megigazítani”, tehát újra hátrahúzni. Szintén érdemes a fanszőrzetet leborotválni, vagy legalább rövidre vágni ebben az időszakban, mert a félig előrecsúszott fityma alá beszoruló szőrszálak nem túl kellemesek...

Barátnő 

Mutatkozás a barátnő előtt
Eddig csak arról beszéltünk, hogy miként érdemes szólóban próbálkozni. Azonban előbb-utóbb ez az egész társasjátékká válik. Ennek egyik nagyon fontos eleme, hogy amikor csak lehet, kizárólag hátahúzott fitymával mutatkozz a barátnőd előtt. Ha ezt korábban nem tetted, előbb-utóbb fel fog neki tűnni a változás, és rá fog kérdezni. Ebben az esetben mondd meg neki, hogy kényelmi és tisztasági okok miatt neked ez egy kényelmesebb helyzet, és szeretnéd így tartani. Kérd meg, hogy figyeljen oda arra, hogy az együttléteitek alatt lehetőség szerint ne húzza előre a fitymádat, mert neked az kellemetlen. Ilyen értelemben egyébként nagyon jó tapasztalataim vannak: a lányok többsége megértette, elfogadta és tiszteletben is tartotta a kérésemet. Nincs is annál jobb érzés, mint amikor a barátnőd hátrahúzza az éppen véletlenül előre csúszott fitymádat, és a füledbe súgja: tudom, hogy te így szereted :) Garantált utána egy szenvedélyes szeretkezés.

Orális szex
Volt barátnőm, aki az orális szexnél intenzíven kihasználta a fityma meglétét. Nem mondom, nagyon ügyes volt, ahogy a nyelvével(!) képes volt a makk peremén fel-le húzogatni a fitymát, azonban ez a hátrahúzva szoktatás szempontjából nem előnyös. A legegyszerűbb, ha az egyik kezével a pénisz tövénél szorosan hátrahúzza és hátrahúzva tartja a bőrt, és utána kényeztet. Így nem tud a fityma előre csúszni. A hátrahúzáskor annyira érdemes odafigyelni, hogy a szorosan hátrahúzott fityma általában gyorsítja az elélvezést, tehát érdemes ezt a technikát együtt kikísérletezni és finomítani. Én azt szeretem, ha a lehető legfeszesebbre van húzva a bőr, de ez nyilván változó. Játsszatok, és figyeljétek a reakciókat!

Kézimunka
Lényegében ugyanaz érvényes itt is, mint az előző pontban. Annyi kiegészítéssel, hogy egy olyan lány, aki nem igazán jártas a körülmetélt péniszekkel kapcsolatban, valószínűleg könnyebben ráérez a ritmusra síkosító segítségével. Tehát - az önkielégítésnél elmondottakkal ellentétben, ahol szerintem legtöbb esetben felesleges a síkosító használata - itt azt mondanám, hogy érdemes ezzel kezdeni a közös ismerkedést, amikor a barátnőd a kezével elégít ki. Az amerikai szexfilmek bár elég sablonosak és unalmasak, arra jók lehetnek, hogy a barátnőd ellessen pár technikát arra nézve, hogyan kell fityma nélkül izgatni a férfit.

Közösülés
Ezen a ponton sok újdonság nincs. Normál szex, vagy akár anális közösülés esetén is a fityma majdnem mindig hátul van, de legkésőbb a behatoláskor hátrahúzódik. Miután elélveztél a barátnőd puncijában, úgy húzd ki a péniszed, hogy a tövénél tartod a bőrt, hogy ne csússzon előre. Ameddig a közösülés után simogatjátok egymást, a punci nedve képes rászáradni a makkra és a péniszre. Tapasztalatom szerint ha ezt nem mosod le azonnal, ez - mintegy természetes “ragasztóként” képes rászáradni a hímvesszőre, és elősegíti a fityma hátul maradását. Erre akkor jöttem rá, amikor régen a még könnyen előre csúszó fitymám még 12 óra elteltével is hátul maradt egy szenvedélyes éjszaka után. A puncipác csodákra képes :)

Ha van kedved, próbáld ki ezt a pár dolgot, én biztos vagyok benne, hogy nem fogsz csalódni. Fogd fel úgy, mint egy játékot - ismerd meg jobban a saját tested és a barátnőd reakcióit is. Sok sikert :)
Üzemeltető: Blogger.

© 2011 Körülmetélve, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena