2014. április 17., csütörtök

Hölgyek a körülmetélésről - hogy vegyem rá a barátomat?

A http://forums.govteen.com/sex-pregnancy-reproduction/302255-girlfriend-pretending-im-circumcised.html helyen találtam egy érdekes bejegyzést. A magyar fordítás valahogy így hangzik:

“A barátnőmmel 5 hónapja járunk, és jól megvagyunk. Gyakran találkozunk, és mind az ágyban, mind azon kívül sok örömet szerzünk egymásnak. És most jön az érdekes (ha ez a megfelelő szó) rész. Ahol élek, a kisebbséghez tartozok, abban az értelemben, hogy nem vagyok körülmetélve, és eddig nem is igazán gondoltam erre a dologra.

Amióta csak járunk, a barátnőm a fitymát mindig teljesen hátrahúzza. Orális szex közben ez először elég kellemetlen volt… nem igazán voltam hozzászokva, és ő rendszerint a makkra koncentrál. Biztos vagyok abban, hogy tudta, hogy nem éppen kellemes, amit csinál, mert felszisszentem néha, de csak tovább csinálta, én pedig nem mondtam semmit sem erről. Amikor kézzel elégít ki, ugyanez a helyzet: vagy szárazon, vagy síkosítóval a makkot masszírozza.

A különös az egészben az, hogy azt hiszem, kezdem megszeretni a dolgot. Amikor hátrahúzza a fitymát, én előre tolom magam, így a bőrt egészen hátrafeszíti; és ilyenkor kis mosoly van az arcán, mintha tudná, hogy tetszik, amit csinál. Őszintén, ez nagyon beindít. Úgy érzem, hogy SOKKAL jobb érzés így, mint bármikor korábban. Elkezdtem így maszturbálni, és amikor a fitymát használom, már nem is olyan jó.

Ennek hatására utánanéztem kicsit a dolognak: tényleg olyan rossz a körülmetélés, mint néhányan hangoztatják? Elveszne az érzékenység? Ha az, amit a barátnőm csinál, olyan észvesztően jó, akkor semmi rossz nem lehet a dologban. Még ha el is veszne valamennyi érzékenység, élvezném, hogy tovább bírom, mint a szokásos kb. 8 perc.

Ha körülmetéltetném magam, megkérném az orvost, hogy csak a külső fitymából távolítson el, és megtartanám a belső fitymát, és a féket is. Nem igazán zavarna, hogy a makk esetleg száraz lenne - egy ideje már hátrahúzva tartom a fitymát, és semmi problémám nincsen vele.

Úgy tűnik, hogy a barátnőm szeretné, ha körülmetéltetném magam (legalábbis ha úgy érezné, mintha körülmetélt lennék), és ez többé-kevésbé meggyőzött, hogy csináltassam meg.

Mit gondoltok? Belevágjak? Lányok, akiknek nincs körülmetélve a barátja, hogy kezelitek a fitymát? Normális a barátnőm viselkedése?”

A kérdező esete több szempontból is érdekes. Először is megemlíti, hogy olyan környezetben él, ahol a többség körülmetélt, ő pedig nem. Mégsem ír semmiféle negatívumról, hogy cikizték vagy csúfolták volna emiatt - pedig a körülmetélést ellenzők egyik fő érve az szokott lenni, hogy ahol a körülmetéltek kisebbségben vannak, ott előfordulnak beszólások. Ahogy látjuk, az ő esetében ez nincs így, és azt gondolom, hogy ez igaz minden kulturált közegre is.

A másik érdekesség az, hogy mindössze 5 hónap (számára) szokatlan ingerlés elég volt ahhoz, hogy teljesen feladja a korábbi szokásait. A háttérben minden bizonnyal az áll (bár nem ír korábbi partnerekről), hogy javult a szexuális élete azáltal, hogy a fitymáját nem használják az örömszerzés során - megszokta az ingerlést, tovább bírja az ágyban, nagyobb örömet tud szerezni a barátnőjének, és ő maga is rettenetesen élvezi a dolgot. Csupa olyan dolog, amire egy igazi férfi (és természetesen a hölgyek is) vágynak.

Az eset több szempontból is példaértékű. Egyfelől megmutatja, hogy mennyire fontos a lányok véleménye a férfiak szexuális szokásainak az alakításában (jómagam is egy barátnőm pozitív véleménye miatt döntöttem a körülmetélés mellett, és soha, egyetlen percre sem bántam meg). Az olyan hölgyek, akiknek tetszik a fedetlen makk (márpedig izgalmi állapotban a makk többnyire fedetlen), ilyen apró praktikákkal, női trükökkel alakíthatják barátjuk szokásait, és elérhetik, amit akarnak.

Másfelől, férfi szemmel nézve a dolgot, és szigórúan a kérdező egyéni élményeit figyelembe véve sincs szó negatív élményről (talán a kezdeti érzékenységet, pontosabban: túlérzékenységet) leszámítva. Az ilyen bejegyzések megvilágítják, hogy miért dönthet egy férfi úgy, hogy önként, orvosi indok nélkül metélteti körül magát. Sok szakember is úgy gondolja (alapvetően a páciensek visszajelzései alapján) hogy a körülmetélés határozottan javítja a nemi élet minőségét.
Üzemeltető: Blogger.

© 2011 Körülmetélve, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena