2013. október 19., szombat

A körülmetélésről női szemmel III. - A körülmetélés a nyerő

Bár a körülmetélésről folyó vita teljes hévvel lángol az internetes szülői fórumokon, mégis van egy hely, ahol a hölgyek többsége egyértelműen a vágást részesíti előnyben: a hálószobában. Elnézést, de azt kell mondanom, nem számít, hogy a szülői fórumok mit írnak, mert egy fiú sokkal könnyebben fektethet le egy lányt, ha az intim területen tiszta és metélt (különösen, ha a hölgy amerikai).

Honnan tudom ezt? Az elmúlt hetekben egy rögtönzött felmérést végeztem közel 50 nő ismerősöm körében, akik voltak már körülmetélt és körülmetéletlen férfival is. Az eredmény kissé meglepett.

Be kell ismernem, hogy amikor a saját gyermekemmel kapcsolatban kellett meghoznom a döntést, kérdezősködtem, és sok nőről derült ki, hogy sokkolta már egy körülmetéletlen, enyhén szólva “nem tiszta” pénisz.

Persze a lány megkérheti partnerét, hogy gondoskodjon a szagokról, de az igazság az, hogy - a Go Ask Alice* szerint - “a körülmetéletlen férfiak partnerei gyakran észlelnek markáns szagokat vagy ízeket, amikor közeli kapcsolatba kerülnek a pénisszel és a fitymával”. Persze ez a legtöbb pár számára nem jelent leküzdhetetlen akadályt. És ha már egyszer bent van a pénisz, a nők nagy része nem is érez különbséget**. Mégis, abban a többség egyetértett, hogy egyszerűen kevésbé tiszta a pénisz, amelyik nincs körülmetélve.

“Egyszerűen csúnya volt” - mondta körülmetéletlen ex-barátjáról egy névtelenséget kérő barátnőm. “Úgy nézett ki, mint egy Sharpei kiskutya” - így a másik. Értik a lényeget, ugye?

Természetesen a szülők többsége nem az alapján dönt, hogy mennyi orális szexben részesülhet majd valamikor csemetéje. És mivel a körülmetélés veszített korábbi népszerűségéből az Államokban, egyre gyakoribb lesz, hogy valaki körülmetéletlen szexuális partnert fog ki. Mégis, akik mindkettőt próbálták már, inkább a metélt tisztább megjelenése mellett voksolnak.

Olyan lány is akad, akinek a metéletlen pénisz tetszik jobban. Egy - szintén névtelenséget kérő - hölgy, akinek barátja metéletlen, a folyosói beszélgetések alapján úgy gondolja, hogy a fiú éppen azért bírja sokáig az ágyban, mert nincs körülmetélve***. Többen mondták, hogy a sötétben nincs különbség, és az ellenérzés inkább az érzékeléssel függ össze (látvány,szag, íz), mintsem szexuális alapú.

Változnak az idők, és meglehet, 30 év múlva a nők undorral néznek majd egy körülmetélt makkra, és nem értik, miért is csinálná ezt valaki. De ez az idő még várat magára, és a nagyjából 50 megkérdezett barátnőm körében esztétikai értelemben a metélt pénisz az abszolút nyerő.

A cafemom alapján.

*: A Go Ask Alice a Columbia Egyetem egyészségügyi tagozata által üzemeltetett internetes kérdezz-felelek oldal.
**: Egyéni dolog, más fórumokon arról számolnak be, hogy a makk pereme markánsabban érzékelhető.
***: Ez a ritkább vélemény, sokkal gyakoribb - és saját tapasztalat is - hogy a körülmetélt férfiak lassabban élveznek el.
Üzemeltető: Blogger.

© 2011 Körülmetélve, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena