2013. március 10., vasárnap

Hölgyek a körülmetélésről - miért jó nekem, ha körülmetélt a barátom?

A körülmetélésem óta több hölgy ismerősöm (elsősorban a huszonéves korosztályból) kíváncsi volt arra, hogy miért végeztettem el a körülmetélést. Közülük korábban mindössze kettőnek volt szerencséje körülmetélt szerszámhoz, a többiek a dolog anatómiáját sem igazán értették, legalábbis meg kellett erőltetni a fantáziájukat, hogy megértsék, mi is történik a körülmetélés során. Ezen beszélgetések alatt több olyan dolog felmerült, amely érdekelheti a blog hölgy látogatóit, így elsősorban nekik szánom ezt a bejegyzést. Íme azok a kérdések és válaszok, amik a lányokat - titeket - legjobban érdekelnek.

A motivációról

A leggyakrabban felmerülő kérdés a "miért" volt. Esetemben hazugság lenne azt állítani, hogy önzetlenül - mármint kizárólag a gyengébb nem érdekeit figyelembe véve - cselekedtem volna. Mert bár a körülmetélésem előtt tanulmányoztam a körülmetélés hölgyekre gyakorolt pozitív hatásait, a két fő érv mégis az esztétikum illetve az egyéni komfort volt. Tehát egyrészt jobban tetszett a fedetlen makk látványa (mert ez mindig a tettrekészség benyomását kelti, férfiasabbnak gondolom), másrészt a fedetlenség számomra egy kivételesen és szinte megmagyarázhatatlanul kellemes állapot.

Megnyugtató volt ugyanakkor azt olvasni, hogy csökken a szexuális uton átvitt fertőzések valószínűsége. Ezek közül napjainkban a lányokat talán leginkább érintő és foglalkoztató komoly probléma a HPV fertőzés. A körülmetélés bizonyítottan csökkenti a HPV fertőzés átviteli valószínűségét (azáltal, hogy a körülmetélt pénisz sokkal kevesebb ideig fertőzőképes), így a későbbi súlyos szövődmények kialakulásának esélyét is.

Párom korábbi körülmetéletlen partnereivel rendszeresen tapasztalt visszatérő nőgyógyászati kellemetlenségeket, kisebb fertőzéseket, folyásokat, jóllehet intim higiéniájukat megfelelőnek találta. A körülmetélésem óta ezek a tünetei teljesen és véglegesen megszűntek, így hajlok arra, hogy azt higgyem, a körülmetélés a fertőzésekre érzékenyebb hölgyek számára remek lehetőség a felülfertőződés elkerülésére is.

A higiéniáról

Mivel mindig is adtam a személyes, ezen belül az intim higiéniára, a döntésemben ez a tényező nem játszott lényeges szerepet. A rendszeres tisztálkodással és a fityma rendszeres, hosszabb távú hátul tartásával azt gondoltam, minden lehetségeset megtettem a maximális tisztaság érdekében. Csak utólag döbbentem rá, mekkorát tévedtem. A körülmetélés ideális kivitelezése esetén a makk ugyanis állandóan fedetlen, felülete teljesen száraz marad, a kórokozók egyáltalán nem tudnak szaporodni. Egy körülmetélt szerszám akár egy egész nap után is tisztább, mint egy körülmetéletlen egy óra után.

Erről - egy kis erotikus játék keretében - akár magad is meggyőződhetsz. Egyik nyugalmasabb hétvégén vegyél közös fürdőt/zuhanyt a barátoddal, húzd hátra a fitymáját, játssz vele kedved szerint, de ne elélvezésig. A lényeg, hogy begerjeszd, felkeltsd az érdeklődését, és erekciót idézz elő. A fürdő végeztével töröld szárazra mindenhol, beleértve a péniszét, illetve a fitymát is, de a fitymát hagyd hátrahúzva. Fürdés után ne öltözz fel, mondd neki, hogy szívesen töltenél pucéran egy pár órát, és szeretnéd, ha ő is veled tartana. Ez még inkább be fogja gerjeszteni, benne lesz a játékban. Tegyetek, vegyetek, de figyeljetek egymásra, nézzetek erotikus filmeket, simogassátok egymást. A meztelenség lehetőséget fog rá adni, hogy szemmel tartsd, hogy a fitymája hátra van-e húzva. Ha nincs, kérdezés nélkül “igazítsd meg”, imádni fogja. Minél tovább elnyújtod ezt az átmeneti időszakot, annál jobb összehasonlítási alappal rendelkezel majd. Amikor már elég ideig húztátok egymást (legyen ez az idő 2-3 óra legalább), elégítsd ki orálisan. Mielőtt a szádba vennéd a szerszámot, puszilgasd körül a makkot, figyelj az illatokra, arra, hogy milyen üde, tiszta a makkja.

Egy következő alkalommal figyeld meg, mikor zuhanyzott, majd a korábbi “kísérletben” szereplő idő múlva támadd le, és kezdj vele orálisan játszani. Mielőtt a szádba vennéd a párod péniszét, húzd hátra a fitymát, és puszilgasd körbe ismét a makkot, így lehetőséged lesz összehasonlítani, hogy mennyire más illatú akár csak pár óra múlva is egy fitymával borított makk.

Az fedetlen makkból adódó automatikusan javuló higiénia növeli a spontaneitást az intim együttlétek során, számodra élvezetesebbé teszi párod orális kényeztetését , ilyen módon jótékonyan hat a szexuális életetekre, erősíti a párkapcsolatotokat.

Az állóképességről

A körülmetélés után az állandóan fedetlen makk folyamatosan hozzászokik a külvilág ingereihez, és ellenállóbbá válik azokkal szemben. Ez nem azt jelenti, hogy veszítene az érzékenységéből, hiszen saját tapasztalataim szerint az orgazmus intenzitása semennyivel nem csökken, sőt. Azonban az tény, hogy az orgazmus eléréséhez szükséges izgalmi állapot lassabban jön létre. Mindebből nőként annyit érzékelhetsz, hogy a barátod tovább bírja a szeretkezést, te pedig akár többször is eljuthatsz a csúcsra.

Hogy mennyivel lehet tovább bírni körülmetélt szerszámmal? Itt elsősorban a saját tapasztalataimról tudok beszélni, de ezek nagyrészt egybevágnak a különféle fórumokon olvasható beszámolókkal. Orális szex során körülbelül kétszer annyi időre van szükségem az elélvezéshez, mint amikor még nem voltam körülmetélve. Önkielégítéskor, síkosítóval ugyanannyi idő elég, síkosító nélkül - technika függvényében - kétszer, esetleg háromszor lassabban megyek el. A hagyományos szeretkezések másfélszer, kétszer addig tartanak, mint korábban. Tekintve, hogy az élvezet intenzitását legalább ugyanolyannak érzem, mint korábban, így mindez egyértelműen pozitív változás.

Nem kell tehát attól tartanod, hogy ezek a számodra kedvező változások a barátod szexuális teljesítőképességét, illetve élvezetét csökkentenék. Lassabban fog elélvezni, ezáltal hosszabban lesz képes téged kényeztetni, és ez számára mind testi, mind lelki értelemben legalább ugyanannyira kedvező változás, mint számodra.

A technikáról

A körülmetélés után a hímvesszőn sokkal kevésbé mozgatható a bőr, mint korábban: a makkra többnyire egyáltalán nem, vagy csak kis mértékben húzható rá. Ez azt jelenti, hogy a körülmetéletlen állapothoz képest új technikákra van szükség mind orális szex, mind pedig maszturbálás esetén, illetve akkor is, ha kézzel próbálod kényeztetni a párodat. Ezen technikák keresése során az együttlétek fantáziadúsabbá válnak, ilyen módon javul az együttlétek minősége (és hossza) is.
Üzemeltető: Blogger.

© 2011 Körülmetélve, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena