2011. augusztus 4., csütörtök

Külföldi fórumokból szemezgetve...


Időről-időre megnézek néhány külföldi fórumot, ahol a körülmetélésről van szó. Az érdekesebb bejegyzéseket - ahogy eddig is tettem - igyekszem a magyar olvasókkal is megosztani.
Az alábbiakban egy fiatal, láthatóan elég tapasztalatlan és feltehetően az Egyesült Államokban élő fiú kérdésének fordítását teszem közzé:
"Azt hiszem, itt nálunk meglehetősen ritka, hogy nem vagyok körülmetélve, legalábbis ahogy eddig láttam. Valójában mostanáig nem is igazán gondolkodtam ezen.

Amióta viszont összejöttem a barátnőmmel, ha a péniszemmel "foglalkozik", ő a fitymámat teljesen hátrahúzza, és ott tartja. Orális szex közben ez elég kellemetlen volt egy darabig... nem igazán voltam hozzászokva, és ő rendszerint csak a makkra koncentrál. Biztos vagyok benne, hogy tudta, hogy nem valami kellemes, mert egy kicsit összerezzentem; de ő csak tovább csinálta, és nem mondtam végülis semmit, mert nem akartam megbántani. Amikor kézzel csinálja, a dolog többé-kevésbé ugyanúgy megy: a bőrt hátrahúzva tartja, és a makkot dörzsöli, akár szárazon, akár síkosítóval. 

Az igazán furcsa, hogy azt hiszem, kezdek rákapni a dologra. Amikor hátrahúzza, egy kicsit előrenyomom a péniszem felé, cserében ő nagyon szorosan hátul tartja a bőrt, és egy kis mosoly jelenik meg az arcán, mintha tudná, hogy jól esik. Őszintén szólva ez nagyon beindít. Mostmár sokkal jobb így, mint bármikor előtte. Mostmár maszturbáláskor én is ezt csinálom, és ha megpróbálom a fitymát is használni, már nem olyan jó.

...

Úgy tűnik, a barátnőm szeretné, hogy körülmetéltessem magam (vagy legalábbis úgy tesz, mintha az lennék), és többé kevésbé meg is győzött, hogy megcsináltassam.

Érdekelne, hogy mit gondoltok. Körülmetéltessem magam? Lányok, ha volt már nem körülmetélt barátotok, mit csináltatok a fitymával? Egyáltalán, a barátnőm viselkedése normális?"
A bejegyzést nyilván egy olyan fiú írta, aki körülmetéletlenül kisebbségben van a közvetlen környezetében, ráadásul a barátnője is a körülmetélt péniszekhez szokott hozzá. Mindenképpen elgondolkodtató azonban, hogy az illető ilyen gyorsan hozzászokott a számára szokatlan ingerlési módhoz, sőt, ezek után már a hagyományos megoldás nem tetszik annyira neki. A hozzászólók többsége nem javasolja a körülmetélést mint megoldást - és jómagam is inkább a hátrahúzás kipróbálását ajánlanám ilyen esetben (legalábbis először).
Az mindenesetre látszik, hogy akár a körülmetélés, akár a hátrahúzva tartás lehet akár a hölgy partner igénye is, és egy komoly kapcsolat reményében a maradandó beavatkozás is bevállalható, főleg ha a lány így bánik "ügyesebben" a fiúval. Mivel Magyarországon a körülmetélés elég ritka, az olyan lány, aki pedig csak körülmetélt pénisszel találkozott valószínűleg még ritkább, ezért feltehetően a fenti igény sem napi téma a legtöbb párkapcsolatban. Azt viszont el tudom képzelni, hogy sok hölgyet is ugyanúgy foglalkoztat a dolog (Milyen lehet úgy?), mint ahogy a korábbi szavazás eredményéből látszott, hogy a fiúk döntő többsége megpróbálkozik legalább a hátrahúzva tartással.
A fenti bejegyzéssel arra próbáltam rávilágítani, hogy egy komoly kapcsolatban érdemes beszélgetni ezekről a dolgokról - ha a hölgyet érdekli a hátrahúzás, hozakodjon elő igényeivel, meggyőződésem, hogy egy férfinak öröm, ha a barátnője büszke a férfiasságára. 
Az eredeti fórum bejegyzés és a hozzászólások megtalálhatók awww.forums.govteen.com/sex-pregnancy-reproduction/302255-girlfriend-pretending-im-circumcised.html címen.

1 megjegyzés:

Mikka Makka írta...

Archív:

jovagasufiu 2011.04.01. 08:15:45

Amerikában ma is a körülmetéltség a norma. Kb két éve cseteltem egy huszonéves amerikai sráccal, aki a mandatorycircumcision.blogspot.com/ blogot csinálta (szeptember óta nem frissült), s ő egyetemistaként látott először metéletlent, s az is európai cserediák volt, s minden született amerikai rokona, baráta, ismerőse, körülmetélt volt!
Bár itthon még a fityma a "norma", sajnos, de sokszor előfordult már, hogy a fiút a barátnője beszélte rá a körülmetélésre!
IP-címvadászok kedvence 2011.05.01. 18:52:48

Amerikában egyre kevesebben metéltetik körül az újszülötteket, mivel nem is normális dolog.
Én magam is körülmetélt vagyok és csak a hátrányait látom. TLC-vel húzom vissza, sok hónap lesz, mire elérek valamit, soha nem lesz olyan, mint az eredeti fityma volt. De legalább valami takarja és nem lóg ki.

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

© 2011 Körülmetélve, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena