2011. augusztus 4., csütörtök

A körülmetélésről női szemmel II. - Válaszok


 A korábbi blogbejegyzésben szereplő videón a hölgy érdekes kérdéseket vet fel a körülmetélt ill. körülmetéletlen péniszekkel kapcsolatban, és - minthogy jómagamnak mindkét állapottal kapcsolatban abszolút első kézből származó tapasztalataim vannak - megpróbálok ezekre hitelesen válaszolni.
A lány első felvetése, hogy a körülmetéletlen pénisz olyan érzékeny, hogy érdemesebb a fitymát a makkon tartva izgatni, ellenkező esetben kellemetlen percek elé nézhet a tulajdonosa. 
Ez egyszerűen badarság. Gondoljunk csak arra, hogy a körülmetéletlen férfiak jelentős részének merevedéskor magától is hátrahúzódik a fitymája, mert a bőr egyszerűen rövidebb, mint az erektált pénisz. Ilyenformán gyakorlatilag a nemi izgalom során sok esetben lehetetlen a fitymát tartósan előre húzva tartani, végső soron a makk fedetlen lesz az aktus előtt. 
Ez alól természetesen kivételt képeznek azok a férfiak, akiknek hosszú a fitymájuk. Azonban abból kiindulva, hogy a körülmetéletlen férfiaknál a legnépszerűbb önkielégítési technika a fityma fel le mozgatása a makkon egészen a szélső helyzetekig, valószínűleg azok vannak kisebbségben, akik egyáltalán nem szeretik, ha a fitymájukat hátrahúzzák. Orális együttlét esetén természetesen megoldható, hogy a fityma ne húzódjon teljesen hátra, azonban a nemi aktus során ez előbb-utóbb - legkésőbb a behatoláskor - úgyis bekövetkezik.
Amennyiben mégsem, az fitymaszűkületet jelez, ilyen esetben pedig mindenképpen ajánlatos orvoshoz fordulni - akár krémekért, kenőcsökért, akár a körülmetélés elvégeztetéséért, kinek-kinek vérmérséklete szerint.
A második kérdés, amit a lány felvet a videóban, az esztétikum. Erre nincs mit mondani, teljesen egyéni preferenciáról van szó, van olyan hölgy, akinek a körülmetélt, van, akinek a körülmetéletlen tetszik jobban. 
Fórumokon igyekeztem tájékozódni, illetve a korábban itt szereplő felmérés eredményeit elemezni a magyar nők körülmetéléshez való hozzáállásával kapcsolatban. Úgy gondolom, hogy a hazai hölgyek hozzávetőlegesen 50%-a egyértelműen a körülmetélt péniszt preferálja higiéniai és esztétikai okok miatt. Ebből kifolyólag szintén kb. 50% azoknak a lányoknak az aránya, akiknek a körülmetéletlen jobban tetszik, közülük azonban sokan legfeljebb csak képen vagy filmekben láttak körülmetélt péniszt. Sokukat - bevallva vagy bevallatlanul - izgatja a kérdés, hogy milyen lehet a metélt, tehát nincs kizárva, hogy egy próba után közülük is jónéhányan átpártolnának a metélt táborba :). 
Csak nagyon elenyésző számban olvastam olyan hozzászólásokat, amikor egy hölgy kategorikusan elzárkózik attól, hogy körülmetélt férfival létesítsen nemi kapcsolatot - feltehetően ennyien lehetnek azok is, akik meg körülmetéletlennel nem kezdenének intim viszonyt. Az elutasítók döntő többsége számomra egyértelműen antiszemita indíttatástól vezérelve tenne így - reméljük, soha nem kerülnek abba a helyzetbe, hogy kiszemelt párjukról hosszú udvarlás után derül ki, hogy ilyen-olyan okból metélt. Ha ez van, akkor pech, vagy kénytelenek lesznek feladni valamit az előítéleteikből :).
Az, hogy könnyebben "kezelhető" egy körülmetéletlen pénisz, olyan dolog, amiről a hölgyek tudnának érdemben nyilatkozni - hölgyeim, itt az alkalom néhány hozzászólásra :) -, én azt gondolom, hogy meg kell szokni, illetve tanulni, hogyan érdemes az egyik, illetve a másik fazonnal bánni. Türelem, és izgalmas felfedezések várnak a gyengébbik nem képviselőire - legyen akár körülmetéletlen, akár körülmetélt a partnerük, és megfelelő izgalmi szint mellett körülmetélten éppolyan gyorsan el lehet élvezni, mint körülmetéletlenül.
Az, hogy egy kapcsolatban valaki előre elmondja-e, hogy körülmetéletlen vagy körülmetélt, elég valószínűtlennek tartom. Magyarországon nyilván a hölgyek többsége metéletlenre, az Egyesült Államokban metéltre számít. 
Tőlem kérdezték már meg körülmetéletlenül, hogy metélt vagyok-e, hiszen a fitymámat majdnem mindig hátrahúzva hordtam, és ettől kissé rövidebb lett, nem volt olyan nagy mozgástere, mint amit az illető hölgy megszokott. Azonban kellemetlen élményem ezzel kapcsolatban soha nem volt.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

© 2011 Körülmetélve, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena