2011. augusztus 4., csütörtök

A körülmetélésről - miben más? II.


Egyik ismerősöm hívta fel a figyelmemet arra, hogy a permanently-exposed.tumblr.com/ blog is éppen hasonló témával foglalkozott a közelmúltban. (Jómagam nem igazán látogatom a helyet, mert szinte csak képek vannak, és néha erős homoerotikus hatás is érződik ami heteroszexuálisként kifejezetten nem jön be - ennek ellenére egy próbát megér átlapozni. Figyelem: 18+ tartalom.)
Ebben a posztban a szerző - aki természetesen maga is körülmetélt - az önkielégítés és a körülmetélés viszonyáról írt. Íme a szöveg nyersfordítása:
"Mindenki végez önkielégítést, és az egyik dolog, amit megtudhatunk, hogy szó szerint több száz vagy talán több ezer különböző módszer létezik. Az egyik fő különbség akkor látható, ha az ember körülmetélt. A 18. és 19. század fordulóján a körülmetélés az önkielégítés elleni harc egyik eszköze volt.

Abban az időben úgy hitték, hogy a felesleges bőr eltávolításával alapvetően két dolgot érnek el: a fiúknak nem kell a fitymát hátrahúzni a makk szabaddá tételéhez tisztálodáskor, következésképpen ha a mosakodáshoz nem kell megérinteni a péniszt, nem fedezik fel az érzést, milyen az, amikor magukhoz nyúlnak. Másodsorban azt gondolták, hogy a fityma hiánya fizikailag is megakadályozza a maszturbálást. 

Szerencsére tudjuk, hogy mindez badarság, és jómagam, aki felnőttkorban választotta a körülmetélést elmondhatom, hogy ugyanannyit - ha éppen nem többet - végzek önkielégítést, mint amikor volt fitymám. Mert végülis mit változtatott meg a körülmetélés? Nincs felesleges bőr, amit a hímvessző szárán illetve a makkon fel-le húzgálhatnék. A makkom büszkén és állandóan fedetlenül van, és amikor erekcióm van, a bőr meglehetősen feszes lesz a száron. Ennek ellenére - sok metélt társammal ellentétben, akik síkosítót használnak - inkább szárazon végzem az önkielégítést, mégpedig úgy, hogy a pénisz szárát fogom meg, és enyhén fel-le mozgatom a feszes bőrt. Hasonlóan a posztban szereplő képhez, ahol a srác éppen előre húzza a maradék bőrt, az enyémet sem lehet annyira előre húzni, hogy a makk egy kis részét is eltakarja.

A tietek mennyire szoros? Szárazon, vagy síkosítóval maszturbáltok?"
Hogy megválaszoljam a szerző kérdéseit: az enyém normál stílusú, ami azt jelenti, hogy egy kicsit vissza tudok belőle húzni a makk peremére, ami egészen hasonló érzés, mint régen volt - azonban ezt nem igazán gyakorlom. És igen, az esetek 100 körüli százalékában nem használok síkosítót, nekem nem tesz hozzá az élményhez, akkor meg minek pepecselni vele?
Azt hiszem, amennyiben valaki nem extrém szoros körülmetélést kér, technikailag soha nem lesz szüksége síkosítóra, de egyéni preferencia alapján persze végül lehet, hogy mégis azt választja állandó megoldásnak.
Az alábbi videón a hölgy feltehetően nem használt síkosítót a körülmetélt barátja kényeztetéséhez:

A technika meglehetősen közel áll ahhoz, amit korábban már leírtam: a hímvessző szárán a megmaradt belső fityma izgatása, kiegészítve a makk peremének alkalomszerű ingerlésével.
Ebben, és az előző bejegyzésben is a körülmetélés és az önkielégítés viszonyát boncolgattam. A következő posztban áttérünk a síkosítós módszerekre - szintén némi illusztrációval kiegészítve.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

© 2011 Körülmetélve, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena