2011. augusztus 4., csütörtök

Körülmetélés - időpontegyeztetés

Ügyes-bajos teendőim végeztével végre maradt annyi időm, hogy felkeressek egy urológus szakorvost a körülmetéléssel kapcsolatban. A választásban nagy segítséget jelentett a téma iránt érdeklődők által minden bizonnyal ismert András - aki a www.korulmeteles.hu oldal szerkesztője - honlapján található sok-sok információ.

Az orvosnak elmondtam, hogy bár semmiféle egészségügyi problémám nincsen a fitymámmal, mégis szeretnék mihamarabb megszabadulni tőle. Az orvos nagyon biztatott, és megbeszéltük a lehetőségeket, illetve mit hogyan érdemes. Elmondta, hogy a műtét kevéssé kellemetlen a vártnál, körülbelül fél óráig tart majd, és a gyógyulás hozzávetőlegesen egy hónapot vesz majd igénybe. Kontrollra kétszer kell visszamenni.

Ami a stílust illeti, én eredetileg a "magas és nagyon szoros" körülmetélést preferáltam, de az orvos meggyőzött arról, hogy a későbbi érzékenységi illetve esztétikai problémák miatt érdemes elkerülni a szélsőségeket.

Ezért a következő feltételeket beszéltük meg:

1. A belső fitymából megmarad körülbelül 1.5 cm, ezáltal a szexuális érzékenység észrevehetően nem változik.
2. A külső fitymából eltávolít annyit, hogy a makk minden esetben, ernyedten is teljesen fedetlen legyen.
3. A fitymaféket teljesen leszedi.

A megbeszélést rövid vizsgálat, illetve időpont egyeztetés követte. Ennek megfelelően november 20-ára kaptam időpontot, tehát kevesebb, mint egy hónap múlva már én is a körülmetéltek táborát fogom erősíteni, és karácsonyra remélhetőleg már teljesen gyógyult leszek :).

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

© 2011 Körülmetélve, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena