2011. augusztus 4., csütörtök

Körülmetélés - a harmadik kötéscsere


Ma reggel megvolt a harmadik kötéscsere is. A kötés teljesen tiszta volt, vérzésnek nyoma sem látszott. A kötés levétele nem ment könnyen: a tapasztalatom az, hogy nem is annyira a seb ragad bele a gézlapba, hanem a varráshoz használt cérna. Ezt persze nem érdemes túlzottan húzgálni, mert gyorsan igen kellemetlen perceket szerezhetünk magunknak. Érdemesebb ehelyett tiszta Betadinos fülpiszkálóval lepiszkálni a cérnát a gézről.
Ez a lepiszkálás ma reggel nem sikerült tökéletesen: nagyon-nagyon enyhén vérzett egy varrat, de ezt a fertőtlenítőszeres lemosás és a Tetran hintőpor azonnal megszüntette.
A tegnapihoz hasonló kötést sikerült feltenni, és a tegnapihoz hasonló volt az eredmény is: fájdalom továbbra sincs, viszont farmerban még kicsit szoros neki a hely, és érzékeny. Ennek ellenére a napközbeni mozgás nem okoz kellemetlenséget, a lehajolás/guggolás (pl. cipőfűző bekötése) még igen. Főleg az a kellemetlen, ha a varráshoz használt cérna netán áthatol a kötésen, és beleakad az alsónadrágba. Ez igen szúrós érzést tud okozni.
Bár nem vagyok orvos, azt hiszem, a gyógyulás a megfelelő ütemben halad, továbbra is csak enyhe duzzanat látszik, fájdalomcsillapítót még egyáltalán nem kellett bevennem - remélem, mostmár nem is kell. Azt hiszem, holnap egy picit bővebb nadrágot és/vagy szűkebb alsót veszek, megnézem, így hogyan változik az érzékenység.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

© 2011 Körülmetélve, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena