2011. augusztus 4., csütörtök

Hátrahúzás - hogyan kezdjük? II. rész


Az előző bejegyzésben alapvetően arra helyeztük a hangsúlyt, hogy az érzékeny, esetleg túlérzékeny makkot szoktassuk kicsit a külső ingerekhez. A kevésbé kísérletező kedvű olvasók itt meg is állhatnak, mert jó eséllyel már ezzel is nagy szolgálatot tesznek maguknak és a partnerüknek egyaránt, főleg a korai magömés kezelése terén.
Akiben viszont megvan a természetes kíváncsiság, szeretik az újdonság varázsát és a felfedezés örömét, azoknak mindenképpen érdemes tovább lépni, esetleg csak kísérletezni a fityma állandó hátrahúzva tartásával. A próbálkozást kellő kitartás esetén előbb-utóbb siker koronázza, az eredmény pedig - sok korábbi fórumhozzászólás alapján - legtöbbször minden várakozást felülmúl.
A dolog végtelenül egyszerű, viszont szükség van két nagyon fontos erényre:
  1. kitartás: Kitartásra lesz szükséged ahhoz, hogy megtaláld a módját, neked hogy marad legkönnyebben hátul (mindenkinél más lehet); kitartás kell a kezdeti esetleges érzékenység elviseléséhez; és végül, de nem utolsó sorban kitartás kell ahhoz, hogy napról-napra foglalkozz ezzel a dologgal, hogy rendszeressé tudd tenni a próbálkozást.
  2. türelem: türelem kell ahhoz, hogy ki tudd várni az eredményeket. Meg kell tanulnod értékelni a részsikereket is, könnyen lehet, hogy hetekig, esetleg hónapokig kell próbálkozni a komolyabb eredményekért.
Ezen kívül - a haladás érdekében - érdemes apró célokat kitűznöd magad elé. (Nem kell nagy célokkal kezdeni, pláne nem olyan célt, ami nyilvánvalóan nem teljesíthető.) A korábbi próbálkozásaim, tapasztalataim alapján ha most kezdeném a dolgot, a következőképpen állnék neki:
  • Hétvégén (mondjuk egy szombat reggel) vágnék bele, így több időm lenne foglalkozni a dologgal. Előnyös, ha a hétvégére nincs két óránként másik program beszervezve. (Azaz egy sima otthon ülős, lustálkodós hétvége.)
  • Reggeli tusoláskor az előző poszt ajánlásának megfelelően még a zuhany megnyitása előtt hátrahúzás, tusolás közben legyen végig hátrahúzva. Amikor befejezted, töröld szárazra, a fityma legyen továbbra is hátrahúzva.
  • Amennyiben megteheted, hogy kicsit szellőztesd, adj neki további 10-15 percet így, mielőtt felvennéd az alsóneműdet. Alternatív megoldásként hajszárítóval (a langyos, nem túl erős fokozaton) fújd egy-két percig, ezalatt az esetleges megmaradó nedvesség elpárolog, és a makk tökéletesen száraz lesz.
  • Ezek után jöhet a tulajdonképpeni kísérletezés: megpróbálkozhatsz azzal, hogy simán felveszel egy gatyát, és megpróbálod úgy hagyni, de az első időben ez nem szokott rögtön sikerülni. Persze ha otthon vagy, akkor gyorsan meg lehet igazítani, de azt gondolom, hogy főleg ebben az időszakban ez nem szerencsés. Ezért inkább próbáld meg valamelyik - a blog korábbi bejegyzéseiben szereplő - módszert, az egyik legegyszerűbben kivitelezhető a papírzsebkendős megoldás. Talán még ennél is egyszerűbb, ha 4 cm széles Peha-Haft kötszerrel betekered a makk mögé húzott fitymát, nem szorosan, csak éppen annyira, hogy a kötés picit kisebb legyen átmérőben a makk pereménél. Ilyen módon gyakorlatilag nagyon egyszerűen, nagyon gyorsan lehet hátul rögzíteni a fitymát. Hátránya, hogy nem egy rejtett viselet, de otthonra teljesen megfelel.
  • A tanácsom, hogy első nap próbáld meg napközben végig így tartani, legalábbis amíg aludni mész. Ha lefekvéskor nem zavar a fent maradó kötés, hagyd úgy, annál jobb, minél tovább úgy marad. Ha esetleg nagyon kellemetlen lenne napközben, bármikor tarthatsz egy 10 perces szünetet, de erre nem hiszem, hogy szükséged lesz.
Jó eredménynek számít, ha első nap pár órát úgy tudod tartani. 
Arra célszerű törekedni, hogy rendszeresen próbálkozz, és hogy a folyamatosan hátrahúzva tartott időszakok egyre hosszabbak legyenek. Önkielégítéskor próbálj alternatív technikát alkalmazni: ne a fitymát húzogasd a makkon, hanem a fityma végig legyen hátrahúzva, és úgy ingereld a makkot illetve a hátrahúzott fitymát. Lehet, hogy időre lesz szükséged, amíg hozzászoksz a megváltozott ingerlési módhoz, de ezzel is érdemes foglalkozni.
A kezdeti esetleges fokozott érzékenység körülbelül 1-2 hét alatt múlik el, és már ugyanilyen gyorsan jelentkeznek a jótékony hatások, szóval érdemes kipróbálni, és sokan is próbálkoznak a dologgal, ahogy az a korábbi bejegyzésekből, illetve mind a magyar, mind a külföldi fórum hozzászólásokból kiderül.

1 megjegyzés:

Mikka Makka írta...

Archív:

Becs 2011.03.30. 20:21:45

A fitymára szükség van. Nekem nincs és most mindent el fogok követni, hogy legyen legalább egy hasonló, makkot védő bőr a helyén. A kiszáradt és durva tapintású makk egyáltalán nem jó és nem természetes. A védelem kell neki, nem viccből találta ki a természet.
IP-címvadászok kedvence 2011.05.01. 18:52:47

@Becs: Ez valóban így van. Én TLC-t használok, te mit?
picasso125 2011.07.24. 13:44:45

Udv
Nagyon jo ez a blog
Ki is probaltam ezt a hatrahuzosdit de nekem ezzel a modszerrel nem marad hatul a fitymam. Csak ha hatrahuzott alapotban, kozvetlenul a makk alatt kotom meg ezzel a Peha-Haft kotszerrel es viszonylag szorosan.
Naponta hosszu langyos furdokben aztatom hatrahuzott fitymaval mert ugy erzem ez jo tesz neki... de meg csak a 6.napban vagyok... ..ja es hogy mert csinalom.. a higeniai ok miatt. Korabban sem ereztem gusztusosnak hogy olyan nyirkos a makom, de nem tudtam mit tenni...
Mikka-makka 2011.07.25. 21:25:29

@picasso125: Köszi a hozzászólást, örülök, hogy tetszik a dolog, és hogy kísérletezel. Ha gondolod, írd le a tapasztalataidat a "szoktatásról", és kiteszem a blogra.
picasso125 2011.08.04. 19:10:41

@Mikka-makka: :) Udv! Lassan mar a harmadik heten vagyok tul. Mar nem annyira erzekeny a makkom de meg mindig kimondattan kellemetlen.
A "beigert" hamlas nem tortent meg.. pedig mar nagyon varom..
A baratnom nem nagyon erti met csinalom de orul mert gyakrabban szexelek vele.. , kevesbe tudok ellenalni a csabitasanak...
Eredetileg egy honaposra terveztem a kiserletet elso korben, de ugy dontottem tovabb csinalom akkor is ha meg nem erzekelem a hozadekat.

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

© 2011 Körülmetélve, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena