2011. augusztus 4., csütörtök

Fityma vagy nem fityma - ez itt a kérdés III.


Alex Comfort könyvét elemezgető kis sorozatom záró epizódjához érkeztem. További három olyan helyet találtam, ahol utalás van a fityma meglétére vagy hiányára, ezért úgy gondolom, érdemes ezeknek a szakaszoknak is egy pár gondolatot szentelni.
Az első ezek közül a mellek közötti közösülés, amely nem csak a pornófilmek kedvelt fogása, hanem azt hiszem, minden intim kapcsolatban előfordul, legalábbis olykor-olykor. Technikailag természetesen ez is számtalan módon kivitelezhető, de olvassuk el a szerző ajánlását!
Mell

Ha a nő mellei elég nagyok és egymáshoz szoríthatók, kölcsönös gyönyört szerezhetünk a mell közötti közösüléssel. Különösen akkor jó ötlet ez, ha a hölgy egyebütt leltár miatt zárva van. Fektessük le félig hanyatt, párnákkal feltámasztva, térdeljünk föléje (a nagy lábujj a csiklóján lehet, ha elkel egy kis segítség), a fityma teljesen hátrahúzandó.
A kulcsszó az utolsó mondatban hangzik el: "a fityma teljesen hátrahúzandó". Valóban, ha a fityma teljesen hátra van húzva, vagy a férfi körülmetélt (normál vagy ún. magas körülmetélés esetén), az ingerlés java részét az érzékeny, idegvégződésekben gazdag belső fityma kapja, miközben a fedetlen makk a mellek közül kilátszik. Az, hogy nem közvetlenül a makkot érik az ingerek, szokatlan, izgalmas érzés lehet a körülmetéletlen férfiak számára is - sokan önkielégítéshez sem használják a fitymát -, azonban nem kell lemondani a makk izgatásáról sem. A hölgy partner szájjal, vagy megfelelő síkosítás esetén kézzel is ingerelheti a makkot, ezáltal fokozva partnere gyönyörét - az, hogy valaki ezt a plusz fogást kedveli-e vagy sem, egyéni preferencia kérdése, ahogy azt egy korábbi bejegyzésben, illetve a következő szemelvényből is láthatjuk. (Halkan jegyzem meg, hogy véleményem szerint ez azon ritka technikák egyike, ahol elengedhetetlen a megfelelő plusz síkosítás, ez viszont egyaránt igaz akár körülmetéletlen, akár körülmetélt a férfi. Rávilágít ez a szakasz arra a nagyon fontos tényre is, hogy szexuális funkciót tekintve a körülmetélt és körülmetéletlen pénisz között nincs számottevő különbség.)  
Szájmuzsika

Nem mindenférfi számára kellemes, ha makkját ajakkal vagy nyelvvel érintik. Egyeseknek ez  maga a kéj, míg mások jobb szeretik ha a fitymát a befedett makkon ide-oda mozgatják, miközben markolják a hímvessző szárát.
Feltehetően, azok a férfiak, akik jobban szeretik, ha a makkjuk sohasem fedetlen, vagy túlságosan érzékenyek - ami a korai magömlés szempontjából aggasztó -, vagy legalább részleges fitymaszűkületben szenvednek. Mindkét eset segítséget igényel: a relatív szűkület esetenként tágítással, de leginkább teljes körülmetéléssel gyógyítható. A túlzott érzékenység ellen lehet gyakorolni az orgazmus elnyújtását, azonban azt gondolom, itt is érdemes megfontolni a körülmetélés lehetőségét - sok fórumon olvashatunk olyan beszámolókat, ahol az állandóan hátrahúzva tartott fityma hozta meg a kívánt mértékű kitartást. Amennyiben beválik, véglegesíthető is ez az állapot - és a makk közvetlenül is ingerelhetővé válik.
Firenzei módra

A nő közösülés közben két ujjával hátrahúzza a hímvessző bőrét (és fitymáját, ha van), és erősen lehúzva tartja a hímvessző tövénél egész idő alatt, mind ki mind bemenésnél. Remek módszer a magömlés siettetésére, és - ha a nő eltalálja a kellő húzóerőt - nagyban növeli a férfi kéjérzését.
Valóban gyorsító hatású lehet a szorosan hátrahúzott bőr, vagy legalábbis különleges izgalmi állapotot hozhat létre - feltehetően ennek is köszönheti a szoros körülmetélés a népszerűségét. Szoros körülmetélés esetén ugyanis erekciókor egyáltalán nincsen szabadon mozgó bőr a pénisz szárán, így gyakorlatilag automatikusan létrejön ez a megnövelt izgalmi potenciál. (Természetesen a nagyon szoros körülmetélés kerülendő, komoly szakemberek nem is végeznek ilyen beavatkozásokat.)
Összefoglalva sorozatunk eddigi részeit, az alábbi megállapításokat tehetjük:
  • egy kimondottan nem körülmetélés-párti szerző elismeri a körülmetélés legfőbb pozitívumait
  • javasolja a hátrahúzás kipróbálását túlzottan érzékeny makk esetén, ilyenkor legalábbis megfontolandónak tartja a körülmetélés elvégeztetését
  • az összes itt felsorolt technika esetében javasolja a fityma teljes hátrahúzását
  • rávilágít arra, hogy az összes módszer tökéletesen alkalmazható körülmetélt pénisz esetén is
Engem ez az egyszerű, logikus, és meglehetősen objektív gondolatmenet késztetett a hátrahúzás kipróbálására, remélem, mások számára is meggyőző gondolatébresztő lesz.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

© 2011 Körülmetélve, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena