2011. augusztus 4., csütörtök

A fityma állandó hátrahúzva tartása - egy hónapos kúra III.


A következő módszer - bonyolultsága ellenére - szerintem az egyik legjobb, ami létezik. Ebből fejlesztettem ki a saját kedvencemet, amely lényegesen egyszerűbb, és egy következő posztban mutatom majd be. A részletes leírás illusztrációkkal együtt megtalálható a www.circlist.com/preferences/feelcut.htmloldalon, én most ennek a  leírásnak a lényegét próbálom összefoglalni.

Az előző technikával ellentétben itt már szükségünk lesz segédeszközre: egy nem túl széles (2.5 cm-es kiszerelés a legmegfelelőbb) rugalmas ragtapaszra. Ez nagyon sok gyógyszertárban, sőt, még TESCO-ban is kapható. Hagyományos ragtapasz itt nem megfelelő (ellentétben a saját módszeremmel).

A kezdet ugyanaz, mint az előzőekben: alapos zuhanyzás után szárazra töröljük a makkot és a hátrahúzott fitymát (ami remélhetőleg már eddig is hátul volt ;) ). Ekkor - kivételesen - előre húzzuk a bőrt, és a makk pereme mögött valamivel a ragtapaszból ragasztunk egy menetet a pénisz szárára. Az a jó, ha a művelet közben a pénisz félig merev, és a ragtapasz nem túlságosan feszes. Azt, hogy pontosan hova ragasszuk az első menetet, nehéz megmondani, mert függ a fityma hosszától. Irányelvként annyit - és ez gyorsan ellenőrizhető is -, hogy akkor van jó helyen, ha a fitymát teljesen hátrahúzva (rá a ragtapaszra) az éppen eltakarja a ragtapasznak a pénisz tövéhez közelebbi szélét. Ez a két lépés látható a következő ábrákon.



















A következő feladat, hogy a fitymát teljesen hátrahúzva tartva egy újabb menet ragtapaszt helyezünk el a fityma és a szár bőrének találkozásához.







Elérkeztünk az utolsó lépéshez. A jelenlegi helyzetben a belső fityma szabadon van, és feszes, a külső pedig rögzítve van a szár bőréhez. A kettő között van egy elasztikus ragtapasz tekercsünk. Ez az a rész, amelyet meg szeretnénk rövidíteni. Ennek módja, hogy a belső fitymát lefelé masszírozva elérhetjük, hogy a benti ragtapasz átcsússzon a külső alatt, és a pénisz szárához közelebb megakadjon mögötte.












Így merevedés esetén nincs felesleges bőr, a makk - és ami még jobb - a belső fityma is szabadon van. Valószínűleg nincs olyan módszer, amely ennél hűebben visszaadná a "magas" és "szoros" körülmetéltség érzését. Vitathatatlan hátránya, hogy nem a legegyszerűbb, de emellett csak előnye van: napokig a helyén marad, és még óvszer is
használható mellette. Egészségetekre :).

2 megjegyzés:

Mikka Makka írta...

Archív:

IP-címvadászok kedvence 2011.05.01. 18:52:48

Már bocsánat, de mekkora marhaság ez... ha nem akarja az ember, hogy kiszáradjon a makk, nem kell hátrahúzva tartani.
Bár, aki hátrahúzva tartja, az vissza tudja húzni, aki viszont körülmetélt, mint én, nincs választása. Marad a kiszáradt, érdes makk. Persze, ez változó, mindenkinél más, nálam durván száraz. Kenőcs kell rá, de hát egész életemben meg nem kenegethetem :(
Fityma kell, nem viccből teremtette azt (SE) a jóisten

Unknown írta...

Erről a technikáról nincs esetleg egy videó? Ki szeretném próbálni, de nem sikerül Így leírás alapján.

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

© 2011 Körülmetélve, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena