2011. augusztus 4., csütörtök

A fityma állandó hátrahúzva tartása - egy hónapos kúra I.

Azt hiszem, az önkéntesen a körülmetélést választók nagyon nagy része a műtét előtt - akár csak szoktatási jelleggel - megpróbálkozik a fityma állandó hátrahúzva tartásával. Sokan aztán úgy gondolják, hogy maradnak ennél a megoldásnál, hiszen - bár nem olyan mértékben, mint a körülmetélés - számos előnnyel rendelkezik, és nem jelent maradandó döntést. Már középiskolás koromban az osztálytársaim közül többen - magamat is beleértve - alkalmazták ezt a módszert. A megoldás talán legnagyobb hátránya, hogy gyakran nehézséget jelent tartósan megvalósítani, nem ritkán kiegészítő "segédeszközöket" kényszerültünk használni. Ez egyrészt esztétikailag nem a legelegánsabb, másrészt elég macerás, hiszen minden tisztálkodás után, de naponta legalább egyszer újra "be kell állítani". A jó hír, hogy kitartó munkával elérhető a fityma megrövidülése és állandó hátul maradása.

A következő néhány posztban azokat a módszereket szedem össze, amellyel jómagam is kísérleteztem az évek során, és amelyeket hosszabb-rövidebb ideig alkalmaztam. Lesznek közöttük olyanok is, amelyeket ugyan nem próbáltam, de a tapasztalataim alapján szintén működőképesnek tartok. (Lehet, hogy időközben kedvet kapok egyik-másik kipróbálásához ;) ) Ahol lehet, igyekszem őket saját vagy máshonnan összegyűjtött képekkel illusztrálni. A hátrahúzó "kúrát" napokra lebontva végezzük, és én is csinálom, mindig az éppen aktuális módszerrel. Ha minden rendben megy, az egy hónap végén a fitymád a különféle segédeszközök nélkül is állandóan hátul marad, és te élvezheted a tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzést...

Mielőtt belevágnánk, érdemes tisztázni, hogy ha kedvet kapsz a fitymád állandó hátrahúzva tartásához, akkor mikre figyelj, mikor számíthatsz tartós sikerre, mik az előnyök (csak ilyen van, hátrányról nem tudok :) ).

Először is nagyon fontos, hogy a fitymád nem lehet túl szoros: ernyedt állapotban könnyedén, merev állapotban pedig legfeljebb enyhe feszítő érzés mellett teljesen hátrahúzhatónak kell lennie. Ez azért fontos, mert ha túl szoros, akkor a makkodat elszoríthatja, amely így a pangó vér miatt megduzzad, és a fitymát nem lehet visszahúzni. Ez súlyos állapot, azonnal orvoshoz kell fordulni. A második fontos részlet, amely ugyan nem kizáró ok, de a tartós sikerhez elengedhetetlen, hogy a fityma nem lehet túl hosszú: az ideális, ha ernyedt állapotban éppen csak fedi a makkot, merev állapotban pedig a makk kb. 1/3-1/2 része szabadon van. Az idők folyamán a fityma meg fog rövidülni, mégpedig olyan mértékben, hogy előre húzva is mindig hátra fog csúszni.

Mik ennek az előnyei? A makk állandóan szabadon van, száraz, ez különösen hatékony gombás fertőzések ellen. Az állandóan szabadon levő makk bőre megvastagodik, kevésbé érzékeny a dörzsölésre, ezáltal hasznos lehet korai magömlés esetén. Sok lány szerint szexibb látvány, és nem utolsó sorban jó érzés :).

Srácok, holnap kezdem, az első napon, az első módszerrel.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

© 2011 Körülmetélve, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena