2011. augusztus 4., csütörtök

A fityma állandó hátrahúzva tartása - egy hónapos kúra II.

Mire is lesz szükségünk az első napon? Tulajdonképpen semmire, egy egyszerű gyufaszálon, tollbetéten, vékonyabb szívószálon, vagy más hasonló kis segédeszközön, illetve némi kitartáson, elhatározáson kívül.

A reggeli zuhany után a korábban már jó alaposan megmosott makkot és fitymát töröld szárazra, és hagyd hátrahúzva. Nem árt pár perc levegőztetés ruha nélkül, ezalatt a fityma teljesen megszárad, és sokkal könnyebb dolgod lesz. A művelet alatt ideális a félig merev állapot, így a legegyszerűbb beállítani a kellő "hosszúságot".

Fogj egy egyszerű tollbetétet, és a félig merev péniszeden húzd előre a fitymát egészen addig, ameddig az a makk pereménél enyhén meggyűrődik, de még nem csúszik vissza a makkra. A kezedben levő tollbetéttel ezután a bőrt tűrd be a pénisz szárán levő bőr alá. Némi gyakorlattal a művelet egyszerű, érdemes középen kezdeni, a két széle felé haladva. Ha ráérzel a dolog lényegére, azt fogod tapasztalni, hogy a felesleges bőrszakasz könnyedén visszapörgethető a pénisz szárának a bőre alá, így mintegy "laza" körülmetélést szimulálva. A visszatűrt bőr mennyiségével szabályozhatod a "körülmetélés" feszességét.

A módszer előnyei: a péniszen nincs segédeszköz (akár randin is nyugodtan alkalmazható :) ), általában könnyen, sokáig a helyén marad, nagyon jó módszer (egy szűkebb, fecske típusú alsóval kiegészítve) a fedetlenséghez szoktatáshoz. Én sajnos viszonylag későn akadtam erre a megoldásra, de nagyon jó kezdésnek tartom.

A módszer hátrányai: komolyabb merevedés után majdnem biztosan igazítást igényel. Ezen kívül - főleg hosszabb fityma esetén - gyakran csak részleges fedetlenség érhető el vele. Az érzékeny belső fityma továbbra sincs szabadon, a visszapörgetett fityma nedves marad. A visszatűrt rész miatt a bőr vastagabb lehet, ez esztétikailag nem a legszerencsésebb.

A hátrányok ellenére - ha ma kezdeném - én ezzel kezdeném. Sok sikert mindenkinek az első egy-két naphoz ;).

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

© 2011 Körülmetélve, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena